Cartipas_mun15

Lluís Soler presenta un cartipàs en xarxa i dividit en quatre grans àrees

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha presentat públicament el nou cartipàs de l’Ajuntament de Deltebre. Un cartipàs en xarxa i dividit en quatre grans àrees: Àrea d’Afers Interns i Institucionals, Àrea de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic, Àrea de Dinamització Territorial i Imatge de Poble i, finalment, Àrea Dinamització Social i Participació Ciutadana. L’alcalde ha qualificat el nou cartipàs com “el primer dels grans canvis que anunciàvem en campanya electoral”. De fet, Soler ha explicat que “per a canviar el municipi, primer que tot s’ha de canviar l’estructura del govern i cerca sinergies entre l’equip de govern i el personal de l’Ajuntament per tal d’optimitzar el servei”.

El tinent d’alcalde de l’Àrea d’Afers Interns i Institucionals és Kilian Franch. Una àrea que agrupa els departaments d’Hisenda, Personal, Gestió Interna, Relacions Institucionals, Protocol i Atenció Ciutadana (OAC) i on s’adscriu Lluïsa Ventura com a regidora d’Hisenda i Protocol.

L’Àrea de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic està encapçalada per la tinent d’alcalde i portaveu del Govern, Anna Giménez. Giménez dirigirà i coordinarà la Revalorització Econòmica, Foment de l’Ocupació i Enfocament Turístic. Dins d’aquest àmbit, Francisco Castro, portaveu adjunt, assumeix les competències de regidor d’Acció Comercial i Fires.

La tinença d’alcaldia de l’Àrea de Dinamització Territorial i Imatge de Poble correspon a Salvador Bertomeu, que presidirà les regidories de Gestió Territorial i Imatge de Poble. En aquesta àrea s’adscriu també Kilian Franch com a regidor de Planificació Territorial i Sector Primari, i Francisco Castro al capdavant de Seguretat i Mobilitat.

Finalment, l’Àrea de Dinamització Social i Participació Ciutadana està gestionada per la tinent d’alcalde Carme Franch. Franch coordinarà i dirigirà Foment Cultural, Teixit Associatiu, Participació ciutadana, Dones i Gent Gran. Dins aquesta àrea s’adscriuen Kilian Franch, com a regidor de Promoció Esportiva, i Carlos Serra al capdavant d’Ensenyament, Comunicacions, Festes i Joventut.

L’alcalde ha destacat que “aquest és un cartipàs modern de canvi, més tranversal i enfocat a agilitzar la comunicació entre els diferents membres del govern, mentre es millora el servei i l’atenció que es presta a la ciutadania”. Compartides amb l’Alcaldia es gestionaran les competències d’Hisenda, Personal, Planificació Territorial, Seguretat i Revalorització Econòmica.

Darreres notícies