Jané

El delictes a Deltebre disminueixen un 5% durant aquest darrer any

La delinqüència s’ha disminuït aquest darrer any a Deltebre. Així ho mostren les dades presentades a la Junta de Seguretat Local de Deltebre. La primera amb el nou consistori i que ha comptat amb la participació de l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané,

Així doncs, aquest darrer any el delictes s’han reduït en un 5% i les faltes un 4,2%. Alhora, la reducció dels robatoris amb violència i/o intimidació han disminuït un 50%. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, s’ha mostrat “satisfet per aquestes dades” i ha avançat que “des de l’Ajuntament continuarem treballant en aquesta línia per tal d’aportar la màxima seguretat a la ciutadania”. De fet, aquest mateix mes l’Ajuntament ha contractat a 4 nous agents durant els mesos d’estiu per reforçar la seguretat.

Per la seva banda, el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané, s’ha mostrat “obert a col·laborar amb l’Ajuntament de Deltebre i a buscar sinergies constants en la lluita contra la delinqüència i per tal de millorar el benestar de la ciutadania del municipi”.

Moment abans de la Junta de Seguretat Local, el conseller d’Interior, juntament amb l’alcalde i membres de la corporació, han visitat les dependències de la Policia Local de Deltebre. Alhora, també ha signat el llibre d’honor de la corporació.

Darreres notícies