FestesdelTurisme

Deltebre celebra aquest cap de setmana les Festes del Turisme

L’Ajuntament de Deltebre organitza aquest proper capde setmana a Riumar les Festes del Turisme que enguany compten amb un programamés complert gràcies a la implicació de moltes entitats, associacions, comerçosi particulars.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “tot i disposar poc temps de marge, hemintroduït força canvis amb l’objectiu de convertir aquestes festes amb una citaclau i de referència per als turistes que ens visiten i també per als veïns iveïnes del nucli de Riumar i de Deltebre”.

Per la seva banda la tinent d’alcalde de DinamitzacióEconòmica i Enfocament Turístic, Anna Giménez, ha agraït “la implicació de moltes entitats, associacions, comerços i particularsgràcies als quals hem pogut preparar unes festes dinàmiques, fresques ipotents”.

Per primera vegada, un sopar i vermut popular
Les Festes del Turisme començaran divendres la nitamb una desfilada de moda organitzada per Fecotur i la festa “High Energy” ambDj Raul Sech. Dissabte continuaran les activitats programades per Deltanatur4x4 a la platja, aeròbic i zumba, concurs de pesca a la desembocadura de l’Ebrei torneig de lluita de platja organitzat per l’associació de karate Kushinkaide Deltebre. El mateix dissabte, a partir de les 18.00 hores i al passeig marítim, s’obrirà el tradicional Mercadet d’Estiu, amb la participació dels comerços locals. A les 20h, es realitzarà la Garxal Desert Race organitzada per la UE Lo Passador. Ja a la nit, com anovetat, sopar i ball popular a la plaça d’Europa al preu de 10€, durant elqual s’elegirà el Miss i Mister Turisme 2015 i s’entregarà la Medalla al MèritTurístic que té com a objectiu homenatjar aquelles persones que han contribuïtal desenvolupament del sector turístic de la població.

Finalment, el diumenge al matí més activitatsprogramades per Deltanatur 4×4 a la platja i vermut popular, al preu de 4€, ambdegustació de musclo i ambientació per part de la xaranga Tarorata. Per latarda, a partir de les 17 hores i per tal de cloure els actes del cap desetmana, es realitzarà una Holy Colors Party a la Plaça Europa de Riumar.

Darreres notícies