11822695_899347476806617_2515768287899627696_n

Deltebre guardona Josep Maria Sapiña amb la Medalla al Mèrit Turístic

L’Ajuntament de Deltebre ha guardonat a l’empresari nàutic i vicepresident del Club Nàutic de Riumar, Josep Maria Sapiña, amb la Medalla al Mèrit Turístic. Un homenatge que te com a objectiu commemorar a aquelles persones que han contribuït al desenvolupament del sector turístic de la població.

El guardonat d’enguany, Josep Maria Sapiña, va néixer a Deltebre l’any 1956. Durant molts anys va tenir un negoci relacionat amb el sector de l’automòbil. Des d’un primer moment va lluitar per a què el Port Pesquer fos una realitat i, des de què està en marxa, té oberta una empresa nàutica.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat la figura de l’homenatjat i ha subratllar que “Sapiña és duna d’aquelles persones que ja fa temps que lluita constantment per al desenvolupament del nucli de Riumar i per afavorir la dinamització del sector turístic i de l’economia del municipi”.

Valoració de les festes del turisme
En relació a les Festes del Turisme 2015, l’alcalde de Deltebre, ha explicat que “tot i les inclemències meteorològiques, la participació de les festes del turisme ha estat tot un èxit”. De fet, al voltant d’unes 1000 persones han passat per les diferents activitats que s’han celebrat al llarg del cap de setmana.

La tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic, Anna Giménez, ha detallat que “enguany, tot i que hem tingut poc marge de temps, s’ha volgut donar un major èmfasi a la participació de la ciutadania i de les entitats i associacions del municipi a l’hora d’organitzar aquestes festes”.

Entre les accions destacades d’aquesta edició destaquen el sopar popular, el vermut popular, la festa holy color party, la desfilada de moda organitzada per FECOTUR i la sessió de música dels setanta i vuitanta a càrrec del DJ Raúl Sech.

Darreres notícies