100anys_2

Deltebre homenatja als veïns i veïnes de més de 100 anys

En el marc del dia de la gent gran de les Festes Majors del municipi, l’Ajuntament de Deltebre ha realitzat un homenatge als ciutadans que tenen més de 100 anys o bé que enguany compleixen aquesta edat.
L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “actuacions com aquestes serveixen per posar en valor a un dels col·lectius més importants del municipi i, en especial, a aquelles persones que són exemple i que aporten un grau d’experiència, maduresa i saviesa per a les presents i futures generacions”.

En total, s’ha commemorat a cinc persones als quals se’ls hi ha fet entrega d’una placa en un acte celebrat a la mateixa casa dels homenatjats. El regidor de Festes, Carlos Serra, ha explicat que “aquest any, en el transcurs de les Festes Majors, hem volgut reconèixer i donar un èmfasi especial al col·lectiu de la gent gran atès que considerem que són un sector força important i del qual en podem extreure moltes coses positives”.

Cinta Miró, amb 106 anys, Palmira Hernández, Antonia Borràs, amb 101 anys les dues, Enriqueta Castellà, amb 100 anys i, finalment, Simon Pérez, que complirà els 100 en el transcurs del darrer trimestre de l’any, han estat les persones que han rebut la placa commemorativa de la mà de l’alcalde i dels regidors presents. De fet, la visita, més enllà de l’alcalde i el regidor de Festes, també ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, la tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carme Franch, i la regidora d’Hisenda i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura. Els actes dedicats a la gent gran continuen aquesta tarda, amb una xocolatada, i aquesta nit al recinte de ball.

Darreres notícies