emblema

Deltebre incorpora cinc peons de brigada a través del Servei d’Ocupació de Catalunya

L’Ajuntament de Deltebre, a través de plans d’ocupació subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC),ha contractat a cinc persones que exerciran, duran els propers sis mesos, com a peons de la brigada municipal.

En aquest sentit, els treballadors contractats realitzaran, entre d’altres funcions, tasques d’obra,d’arranjament d’infraestructures i d’equipaments públics, i ajudaran en la reparació de desperfectes urbans i en l’adequació de serveis. Al mateix temps,també es preveu que facilitin el condicionament dels carrers, les places i zones enjardinades per tal de millorar la imatge del municipi.

Majors de 45 anys i sense prestació
L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquest tipus de programes són una bona eina per tal d’afavorir la inserció laboral d’un sector determinat de la societat”. De fet, el Servei d’Ocupació de Catalunya ha establert que aquesta oferta laboral vagi destinada a persones en situació d’atur que hagin exhaurit la prestació i/o el subsidi per desocupació i que siguin majors de 45 anys.

Aquests programes formen part del conjunt de polítiques actives d’ocupació que s’estan desenvolupant per tal d’incrementar la contractació de persones aturades de col·lectius i territoris específics. La seva peculiaritat és que combinen la formació amb l’experiència professional, de manera que els participants augmenten les seves possibilitats d’inserció laboral.

Darreres notícies