EAC

Deltebre posa en funcionament l’Espai d’Atenció Ciutadana (EAC)

L’Ajuntament de Deltebre continua treballant per tal d’adequar el servei que presta als veïns i veïnes del municipi. En aquest sentit, s’ha posat en funcionament l’Espai d’Atenció Ciutadana (EAC) que té com a objectiu bàsic centralitzar totes les gestions que fins ara es duien a terme en les diferents àrees de l’Ajuntament de Deltebre per tal de prestar una millor atenció al ciutadà.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “amb l’Espai d’Atenció Ciutadana es millorarà el servei que diàriament es presta a la ciutadania del municipi de manera que els veïns i les veïnes tindran les màximes facilitats i comoditats a l’hora de realitzar algun tràmit o gestió”.

La posada en funcionament de l’espai també ha modificat l’horari d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Deltebre. A partir d’ara, aquest serà de dilluns a divendres de 8.30 hores fins a les 14 hores.

Inauguració de la sala d’exposicions de l’Ajuntament

Paral·lelament, l’Ajuntament també ha inaugurat un espai d’exposicions a la planta primera de l’edifici per tal que es puguin exposar obres d’artistes en les seves diferents disciplines.

La tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carme Franch, ha destacat que “aquest espai ha de ser una nova via per tal de donar a conèixer la identitat del municipi i ha d’esdevenir un lloc de reflexió, inspiració i difusió cultural”. L’espai d’exposicions s’ha presentat amb una mostra de l’obra pictòrica del deltebrenc Ramon Lluch.

A tot això, també cal afegir la nova distribució dels despatxos de l’Ajuntament de Deltebre a partir de les noves 4 àrees per tal d’agilitzar i facilitar la feina dels treballadors de l’Ajuntament.

Darreres notícies