IMG_1354

L’Ajuntament de Deltebre i l’Institut continuen impulsant el projecte Joves Aprenents

Aquest projecte té la finalitat de què els alumnes puguin sortir de les aules per a realitzar unes hores de formació pràctica en empreses i complementar la formació rebuda a l’institut.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquest projecte és una bona oportunitat per a poder mostrar la realitat del mercat laboral de manera que els alumnes participants puguin esbrinar quines són les seves inquietuds i trobar la feina que realment els apassioni”.

En aquest sentit, a cada alumne participant se li assigna una empresa en la qual rebrà 12 hores de formació pràctica a la setmana fins a final del curs acadèmic. A més, cada dos mesos, els alumnes canvien d’empresa per a poder emportar-se, d’aquesta manera, una  visió més global dels diferents oficis i el món laboral.  La directora de l’Institut de Deltebre, Antonia Sabaté, ha remarcat que “amb aquest projecte els alumnes reben una visió transversal dels diferents oficis i a més poden donar resposta a les seves motivacions”.

El projecte “Joves Aprenents” és fruit d’un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Deltebre.

Darreres notícies