2015-12-02 12.29.11

L’Ajuntament de Deltebre i FECOTUR analitzen noves accions per tal de dinamitzar el comerç

L’Ajuntament de Deltebre i la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre (FECOTUR) han mantingut una reunió de treball per tal de fer una valoració de les accions engegades aquest 2015 i debatre noves actuacions que permetin impulsar l’acció comercial al municipi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “des de l’Ajuntament de Deltebre tenim l’objectiu de cercar la millor estratègia possible per tal d’ajudar als comerços del municipi i fomentar la creació de noves empreses per tal de dinamitzar l’economia de Deltebre”. De fet, amb les noves ordenances fiscals aprovades es rebaixa un 10% la taxa d’escombraries a tots els comerços i es proposen bonificacions als nous emprenedors.

El regidor d’Acció Comercial, Francisco Castro, ha assenyalat que “aquestes reunions ajuden a establir ponts de col·laboració constant entre els diferents agents que treballem per tal d’impulsar el comerç i la promoció econòmica i elaborar iniciatives comunes”. De fet, el regidor ha anunciat que de cara al vinent any es tornaran a engegar  noves campanyes en funció de les demandes dels comerços i a partir del consens entre l’Ajuntament i FECOTUR.

Aquest darrer any, l’Ajuntament de Deltebre ha realitzat una aportació econòmica de 5.000€ a FECOTUR per a la realització i organització de diferents campanyes. Actualment, la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre compta amb prop de 140 establiments adherits, consolidant-se com una de les federacions de comerç de les Terres de l’Ebre amb més associats.

Darreres notícies