Premiats

L’Ajuntament de Deltebre lliura els premis de la Gala de l’Esport

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Deltebre ha organitzat la Gala de l’Esport amb la finalitat de donar suport i premiar als esportistes locals i a les entitats i associacions esportives que representen el municipi, així com aquelles persones que treballen diàriament per al foment de l’esport.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “Deltebre disposa d’un ampli teixit associatiu que treballa constantment per tal de formar esportistes amb valors i que representa el municipi en totes les competicions en les quals formen part”.  Soler també ha afegit que “actes com aquest permeten posar en valor la feina i l’esforç que han realitzat els esportistes locals durant el present any”.

En total s’han atorgat 19 guardons, entre els quals, reben menció especial el de millor entitats esportiva del 2015, que ha estat per a la Unió Esportiva de Jesús i Maria, i el premi especial com a entitat col·laboradora per a l’Associació Esportiva Lo Passador.

El tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, ha subratllat que “aquesta ha estat una gran nit per a l’esport”. De fet, Franch ha explicat que “des de l’Ajuntament de Deltebre estem treballant per escoltar i per estar al costat de totes les entitats”. Finalment, el tinent d’alcalde ha afegit que “de cara el vinent any, volem iniciar noves proves esportives així com enfortir les proves que s’han realitzat durant l’any”.

Així doncs, amb aquests reconeixements es vol donar suport i encoratjar els esportistes del municipi que millors resultats obtenen en les seves respectives disciplines i que, en la majoria dels casos, han de compaginar els estudis o la feina amb la pràctica de l’esport. Cal recordar que són els mateixos clubs o entitats esportives els que decideixen qui ha d’ésser el premiat de l’any.

Els guardonats en aquesta edició han estat:

1.    Delta Pàdel: Elisabet Bertomeu

2.    AE Xino Xano: Albert Navarro

3.    AE Kusinkai: Josep Casanova

4.    Motoclub Delta: Joan Guillén

5.    Amics del Ball de Saló: Ana Rodríguez

6.    UE Deltebre: Carlos Curto

7.    Club Bitlles La Cava: Ma Cinta Bonet

8.    Veterans UD Jesús i Maria: Dani Rajadell

9.    Twirling Deltebre: Marc Hierro

10. Club Natació Ebre: Albert Tomàs

11. CD La Cava: Ferran Roig

12. UE Lo Passador: Pau Vila

13. UD Jesús i Maria: José Mari Aliau

14. Delta Sporting: Andrés Aragonés

15. Escola Futbol Delta de l’Ebre: Emma Martín

16. Twirling La Cava: Itziar Mulet

17. Club Patí Deltebre: Gemma Pereira

Darreres notícies