IMG_9744

L’Avinguda Esportiva tornarà a ser de doble sentit

Tal i com es va comprometre l’actual equip de govern en campanya electoral, i tal i com van expressar la majoria dels comerços del centre de La Cava en una reunió informativa, l’Ajuntament de Deltebre ha iniciat les obres per tal que l’Avinguda Esportiva torni a ser de doble sentit.

D’aquesta manera, el tram comprès entre el carrer Aldea fins Goles de l’Ebre tornarà a ser de doble circulació per tal de facilitar la mobilitat i l’accés a una de les vies principals del municipi. Al mateix temps, es reduirà la rotonda per a facilitar el pas dels vehicles pesants. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “amb aquesta acció donem resposta a totes les inquietuds i reclamacions constants que ens han mostrat els veïns i els comerciants de la zona afectada”.

Soler ha recordat que “al seu moment el grup de CDC Deltebre va ser un dels principals opositors d’aquest projecte atès que ni els veïns ni els comerciants estaven d’acord amb l’execució final”. De fet, la decisió s’ha ratificat a partir d’una reunió amb la que es van convocar els comerços del centre de La Cava i amb la qual, entre d’altres coses, es va decidir obrir, de nou, l’Esportiva al doble sentit. En aquesta línia, l’alcalde ha detallat que “la voluntat de l’equip de govern és la d’escoltar la ciutadania per tal de construir un municipi millor”.

Les obres de l’Avinguda Esportiva es van finalitzar a principis del 2015 i van comptar amb una subvenció del PUOSC. Al seu moment, els veïns i comerciants de la zona van presentar signatures en contra de la seva execució.

Darreres notícies