Foto

L’Ajuntament comença a pintar els passos zebra per tal de millorar la seguretat de la ciutadania

L’Ajuntament de Deltebre continua treballant amb la campanya Deltebre Net! per tal d’adequar la imatge del municipi. En aquest sentit, aquesta setmana s’han començat a pintar els diferents passos zebra de tot el municipi per tal de millorar la seguretat de la ciutadania atès que la majoria d’aquests presentaven mancances de visibilitat per als vianants i conductors.

El tinent d’alcalde de Dinamització Territorial i Imatge de Poble, Salvador Bertomeu, ha destacat que “des de l’equip de govern considerem imprescindibles totes aquelles actuacions que permeten millorar la seguretat de la ciutadania i que permetin continuar posant ordre a les condicions viàries del municipi”. Aquesta actuació es durà a terme a tots els passos zebra, de manera periodificada en el temps, tot i que en un primer moment es posarà especial èmfasi als voltants dels centres de salut i els centres escolars atès que són les zones amb més afluència de gent.

Una de les altres accions que també s’ha començat aquesta mateixa setmana ha estat l’eliminació de les barreres arquitectòniques dels passos de vianants del municipi. De fet, actualment, gairebé un 80% dels passos zebra no faciliten l’accés directe per als minusvàlids ni per a les persones amb dificultats de mobilitat. Bertomeu ha detallat que “a partir d’ara es realitzaran rampes als diferents passos de vianants del municipi amb l’objectiu que tothom tingui les mateixes facilitats d’accés”.

La campanya Deltebre Net! es va iniciar el passat mes de juliol de 2015 per tal de realitzar un pla de xoc a les condicions d’imatge del municipi. Entre aquestes actuacions destaquen, entre d’altres, la posada en funcionament d’una màquina de neteja, la permanent neteja dels desaigües, el manteniment de forma activa dels centres educatius, adequació dels solars i la neteja de les xarxes pluvials.

Darreres notícies