Deltebre recupera el Carnaval amb un cap de setmana ple d’activitats

4 de febrer de 2016

El cap de setmana del 13 i 14 de febrer tindran lloc a Deltebre les celebracions del Carnaval amb un programa d’activitats pensat per a tota la família, fins i tot per a les seves mascotes.
La principal novetat és la Rua de comparses que s’ha organitzat per al dissabte a la tarda i que clourà el seu recorregut amb una gran festa a la plaça de Vint de Maig. El regidor de Joventut, Carlos Serra, ha destacat que “estem treballant intensament, conjuntament amb molts col·laboradors i entitats i associacions, per tal que aquesta primera Rua de Carnaval esdevingui un èxit de participació i aconsegueixi implicar a la ciutadania”. De fet, actualment, la Rua compta amb més de 800 inscrits, en diferents comparses, que aportaran llum, color, so i espectacle als carrers del municipi.

Enguany també es recupera la festa jove del dissabte a la nit. La temàtica escollida per disfressar-se, a partir de l’opinió de la ciutadania a través del portal Deltebre Participa!, és el món del cinema i les sèries de televisió. En el transcurs de la festa, que comptarà amb DJ’s coneguts, es premiaran les tres millors disfresses relacionades amb la temàtica escollida.

Un carnaval per a tothom
El regidor de Joventut, Carlos Serra, ha explicat que “l’objectiu d’aquest programa d’activitats és que tothom tingui la oportunitat de disfressar-se i de gaudir d’aquesta festa i que les diferents activitats esdevinguin anualment una cita fixa per a la ciutadania de Deltebre”.

Els més menuts també tindran una cita, el diumenge 14 de febrer, amb la Festa Infantil que també comptarà amb una petita Rua des del pati de l’escola Sant Miquel fins al Casal Esportiu “Lo Salat”. La festa continuarà amb animació infantil, xocolatada i també es premiaran les millors disfresses en les categories de pre-infantil, infantil, juvenil i comparses.

Completen les activitats del cap de setmana, la festa electró pijama “Midnie Night” al casal de l’esport “Lo Salat” de divendres nit, el 1r Carnaval Caní el dissabte al recinte festiu de Deltebre, la Cursa del Pont, que enceta el circuit Running Series a les Terres de l’Ebre, i el mercat artesanal de carnaval que es celebrarà el dissabte i el diumenge.

Els comentaris estan tancats.

X