FotoPresentació

Més de 150 joves assisteixen a la presentació del programa Garantia Juvenil a Deltebre

La Sala d’Actes de la Biblioteca s’ha quedat petita davant el gran interès mostrat, per part de la joventut del municipi, pel programa Garantia Juvenil. Aquest programa és una iniciativa europea que té com a objectiu la lluita contra l’atur entre els joves de 16 de fins a 29 anys.

La finalitat d’aquesta convocatòria, organitzada per l’Ajuntament de Deltebre, ha estat la d’informar sobre els beneficis que suposa la participació en aquest programa. La regidora d’Inserció Laboral, Lluïsa Ventura, ha destacat que “des de l’actual equip de govern tenim la voluntat plena de treballar per tal de facilitar la inserció laboral dels col·lectius més perjudicats per l’actual context econòmic ja sigui a partir d’iniciatives pròpies o bé fomentant la informació i la participació en altres programes”.

La participació en el programa Garantia Juvenil és una oportunitat per als joves del municipi ja sigui per aquells que tenen un nivell elevat de formació com, també, per aquells que precisen d’accions formatives o educatives concretes. Alhora, el programa també ofereix acompanyament i suport personalitzat amb la finalitat de dissenyar itineraris i projectes personals dels joves que així ho requereixen.

Darreres notícies