IMG_1854

L’Ajuntament de Deltebre inaugura el Pavelló Polivalent Josep Luque

Des d’aquesta setmana el municipi de Deltebre disposa d’un nou equipament esportiu i lúdic al servei de l’escola i de les entitats i associacions. Es tracta del Pavelló Polivalent Josep Luque, el qual ha estat inaugurat pel president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, en un acte en el que han participat 300 veïns i veïnes i representants de les entitats i associacions del municipi.

Aquest nou equipament, amb una superfície de 845 m2, ha tingut un cost de 423.000€ i ha estat finançat majoritàriament, 300.000€, amb una subvenció del Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la inauguració del Pavelló Polivalent Josep Luque és un pas més per a la consolidació de l’espai educatiu i esportiu del nucli de Jesús i Maria”.

De fet, en el transcurs de la inauguració, l’alcalde ha explicat que “des del nou govern municipal continuarem treballant intensament per tal d’adequar aquest espai amb nous projectes i reptes que ens han de permetre donar un impuls a la zona esportiva i educativa”.

El Pavelló, més enllà de la seva funció com a gimnàs de l’escola Assumpció, també serà aprofitat per les associacions esportives i culturals. El tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, ha explicat que “amb aquest nou equipament es veu reflectida una demanda constant per part de l’escola i també de moltes entitats i associacions les quals, de manera coordinada, també podran fer ús de l’equipament”.

Per la seva banda, El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha subratllat que “aquest equipament ha d’esdevenir un espai de trobada social, cultural, esportiva i educativa de manera que serà de gran rellevància per al municipi”.

El nom ret homenatge a Josep Luque      
Aquest nou equipament ret homenatge a una de les persones que més ha treballat per fomentar l’esport base al municipi. Els membres de la família s’han mostrat “profundament agraïts per aquest gest del consistori” i han destacat que “a partir d’ara el cognom Luque serà reconegut i projectat gràcies al nou Pavelló”.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, durant el seu discurs, ha manifestat la seva “admiració per la tasca realitzada per Luque en el sector esportiu i per la seva constància i exigència a l’hora de realitzar qualsevol activitat”. Paraules que han estat plenament compartides pel tinent d’alcalde i pel president de la Diputació.

Cal destacar que a la inauguració també ha assistit la representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Cinta Espuny, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, diputats i regidors de l’Ajuntament de Deltebre.

Darreres notícies