L’Ajuntament de Deltebre estrena un nou compte a la xarxa social SnapChat

16 de febrer de 2016

L’Ajuntament de Deltebre continua treballant en la línia d’aproximar-se a la ciutadania mitjançant els nous canals de comunicació. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana s’ha posat en funcionament un perfil a la xarxa social SnapChat per tal d’informar als veïns i veïnes sobre l’actualitat de l’administració local d’una manera diferent.

El regidor de Comunicacions, Carlos Serra, ha explicat que “amb la posada en funcionament d’aquest compte tenim la voluntat d’ampliar les vies de comunicació directa cap a la ciutadania i de relatar l’actualitat de l’Ajuntament de Deltebre d’una manera innovadora i adaptada al públic existent en aquesta nova xarxa”.  D’aquesta manera, tots els seguidors d’aquesta nova xarxa social podran contactar amb el compte de l’Ajuntament a partir del nom d’usuari “ajdeltebre”.

Cal destacar que, en el marc de la nova línia de comunicació del consistori, l’Ajuntament de Deltebre també disposa de comptes a les xarxes de Facebook, Twitter i Instagram que permeten seguir l’actualitat del municipi, els seus atractius turístics i els diferents actes i esdeveniments programats. Alhora, el passat mes d’octubre es va presentar una renovació de la plana web de l’Ajuntament de Deltebre amb la inclusió d’un portal de participació ciutadana i l’actualització constant de continguts.

Els comentaris estan tancats.

X