Paisatge

Deltebre tanca la Setmana Santa amb més d’un 84% d’ocupació turística

La temporada turística al municipi de Deltebre ha començat amb unes xifres força positives. En aquest sentit, la Setmana Santa, i malgrat la dubtosa meteorologia, s’ha tancat amb més d’un 84% d’ocupació turística entre els diferents hotels, pensions, apartaments, cases de pagès, xalets i alberg de Deltebre.

En aquest sentit, els dies de més afluència han estat de dijous fins el mateix dilluns, dia en què finalitzaven les vacances. La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha explicat que “aquestes dades demostren que Deltebre és un destí turístic rellevant i per aquest motiu hem de continuar treballant per tal d’oferir els millors serveis i la millor experiència possible a totes les persones que ens visiten”.

Aquestes dades positives també s’han experimentat de manera directa en els diferents punts d’informació turística del municipi. En aquest sentit, i en relació a l’any anterior, s’ha gaudit d’un increment de les persones que preguntaven sobre els diferents atractius turístics de la zona.

Exposició Deltebre I
Finalment, la nova exposició “Deltebre I. La història d’un naufragi” ha rebut la visita de més de 100 persones durant els tres primers dies d’obertura. Cal recordar que aquesta es va inaugurar el passat divendres i té la finalitat d’explicar la història, a partir de jaciments reals, de Deltebre I, un vaixell de transport militar de l’armada anglesa procedent d’Alacant, enfonsat a la desembocadura de l’Ebre l’estiu de 1813, durant el conflicte bèl·lic de la Guerra del Francès.

Darreres notícies