IMG_2332

Deltebre viurà un cap de setmana Trilimit el proper 9 i 10 d’abril

El municipi de Deltebre acollirà per tercer any consecutiu la competició Trilimit, un triatló que organitza el club esportiu Where is the límit? amb una vocació totalment popular on hi poden participar totes aquelles persones afeccionades a aquesta disciplina esportiva.

El Trilimit, com tots els triatlons, comptarà amb una prova de natació, una de ciclisme i una d’atletisme que es podran realitzar de forma individual o amb grups de dos o tres persones i que estaran capitanejats per corredors de renom, com ja va succeir en les edicions anteriors. El tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, ha destacat que “des del govern actual, i tenint en compte els resultats dels pressupostos participatius, hem treballat per tal de tornar a disposar d’aquesta competició al nostre municipi”.

En aquesta línia, Franch ha manifestat que “Deltebre reuneix totes les condicions òptimes per a la realització d’aquest tipus d’esdeveniment. El riu, els paisatges únics i l’entorn són un clar valor afegit i un potencial atractiu per al triatló”. El tinent d’alcalde també ha afegit que “des de l’Ajuntament de Deltebre s’està treballant per tal que els talls dels carrers es realitzin de manera ordenada i afectin de manera lleu a la mobilitat”.

El Trilimit 2016 tornarà a oferir quatre disciplines diferents: olímpica i sprint, el dissabte 9 d’abril a partir de les 15 hores, i les modalitats de half i short l’endemà diumenge, 10 d’abril, a partir de les 8 hores. En total es preveu la participació de 700 atletes en el que serà el primer triatló de l’any a Catalunya. En aquest sentit, el gerent d’EsriuGest, ha subratllat que “l’èxit d’aquest esdeveniment es deu a les característiques úniques del circuit, la màxima seguretat en les proves i la solidesa de l’empresa Where is The Limit?”.

El Trilímit és una prova organitzada per Where is the limit?, club que va néixer d’un grup d’amics que volien compartir la seva passió pel triatló i que han tornat a escollir les Terres de l’Ebre, Deltebre en particular, com a prova del circuit. Per inscripcions i més informació podeu visitar la pàgina web  www.trilimit.com o bé a http://www.esriugest.com/

Darreres notícies