Foto Aniversari

L’Ajuntament de Deltebre homenatja a Cinta Miró pel seu 107è aniversari

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i la regidora de Gent Gran, Lluïsa Ventura, han visitat avui a la veïna Cinta Miró i Múria en motiu del seu 107è aniversari, la persona en més edat del municipi. Com a reconeixement, l’Ajuntament de Deltebre li ha fet entrega d’un ram de flors i d’un pastís d’aniversari.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “Cinta aporta un grau d’experiència, maduresa i saviesa per a les presents i futures generacions del municipi”. En aquest sentit, l’alcalde ha manifestat que “Cinta és un exemple a seguir per a la ciutadania a causa del seu esforç, la seva vitalitat, el seu optimisme i les seves ganes de tirar endavant constantment”.

Cinta Miró, la veïna més longeva del municipi de Deltebre, compta amb 4 fills (90, 87, 81 i 78 anys), 8 nets, 8 besnéts i 4 rebesnéts. Al llarg de la seva vida, Cinta s’ha dedicat a cuidar dels seus fills i a les feines de casa.

La nova regidoria de Gent Gran, Lluïsa Ventura, ha explicat que “des de l’Ajuntament de Deltebre volem reconèixer i donar un èmfasi especial al col·lectiu de la gent gran atesa la seva importància”.  En aquesta línia, i en el marc de les darreres Festes Majors, l’Ajuntament de Deltebre va organitzar un homenatge als veïns i veïnes de més de 100 anys.

Darreres notícies