VisitaComplex

L’alcalde i el secretari general de l’Esport estudien l’estat i la viabilitat del Complex Esportiu

Aquesta ha estat una resposta immediata per part del secretari general de l’Esport davant la demanda de l’alcalde i les darreres notícies sorgides arran de l’estat actual del Complex  

El govern de l’Ajuntament de Deltebre segueix treballant per tal d’intentar atendre a una de les reclamacions més unànimes de la ciutadania: la reobertura del Complex Esportiu Municipal. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueres, i la representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, han visitat les instal·lacions del Complex per tal d’analitzar el seu estat actual i la seva viabilitat.

En el transcurs de la visita, en la qual també han assistit diferents regidors del govern, s’han pogut copsar, de primera mà, les necessitats de manteniment i inversió que necessita en aquests moments la instal·lació. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “continuem treballant per tal de poder obrir aquestes instal·lacions en la major brevetat possible malgrat que l’herència obtinguda és dificultosa a causa dels despropòsits realitzats des d’un principi i de manera successiva”.

Per la seva banda, el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueres, ha detallat que “des de la Generalitat tenim la voluntat de cercar i  els recursos adients per tal d’ajudar en l’obertura del Complex Esportiu i poder tornar a oferir aquest servei a la ciutadania de Deltebre”. Aquesta ha estat una visita, una resposta immediata per part del secretari general davant les últimes notícies sorgides arran del Complex Esportiu i per la demanda constant de l’equip de govern per tal de cercar una solució a aquesta problemàtica.

Tal i com s’ha destacat aquesta setmana, l’obertura del Complex Esportiu Municipal es situa en un marc, en el cas que sigui favorable, d’entre 900.000€ i, en el cas que sigui desfavorable,  4.300.000€. La variació del cost final dependrà dels diferents factors judicials que actualment estan oberts. En qualsevol cas, l’equip de govern treballa per tal de poder obrir, en diferents fases, les instal·lacions a finals d’aquest any 2016.

Darreres notícies