IMG_2087

La nova Biblioteca de Deltebre serà una realitat durant el tercer trimestre de l’any

Les obres de Biblioteca de Deltebre, iniciades el passat mes de gener, segueixen el seu curs. En aquest sentit, aquest matí de Sant Jordi, l’equip de Govern de l’Ajuntament de Deltebre ha realitzat una visita d’obres al nou equipament que s’està construint al Centre Cívic i Cultural.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “aquest nou equipament permetrà dotar a la ciutadania de Deltebre d’un nou espai per al foment cultural”. De fet, Soler ha detallat que “la construcció d’aquest equipament era un dels objectius principals d’aquest equip de govern atesa la necessitat i la demanda constant de la ciutadania”.

El nou equipament cultural comptarà amb 1.300 metres quadrats de superfície útil que s’aprofitaran amb diverses aules de treball, una sala d’actes i d’exposicions, un espai d’imaginació, així com altres zones dedicades a l’aprenentatge i al foment de la cultura entre els més menuts i els grans.

La Biblioteca tindrà un cost aproximat de 850.000€ dels quals l’Ajuntament de Deltebre només n’aportarà 150.000€. La resta de fons econòmics seran a partir de subvencions de la Generalitat i de la Diputació de Tarragona. De fet, aquest és un projecte inclòs en el Pla Especial de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. La nova Biblioteca també incorporarà un arxiu municipal de manera que l’actual Centre Cívic esdevindrà el nou Centre Cultural de Deltebre. Les obres es preveu que estiguin finalitzades durant el tercer trimestre d’aquest 2016.

Darreres notícies