Baner FB

Més de 95 empreses participaran en la mostra de gastronomia Mescla

L’Ajuntament de Deltebre continua amb els preparatius de la renovada DeltaFira que es celebrarà aquest proper cap de setmana i que commemorarà els 39 anys del municipi. En aquest sentit, i en relació a la Mostra de Gastronomia de les Terres de l’Ebre, Mescla, més de 95 empreses participaran en la mostra en un ampli programa d’activitats.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “Mescla neix amb la clara voluntat de posar en rellevància tots i cadascun dels trets distintius que generen un valor afegit al nostre municipi i al nostre territori”. En aquest sentit, Soler ha afegit que “Mescla és un pas més per a consolidar Deltebre com a capital del Delta de l’Ebre i convertir el nostre municipi en un indret de referència per al conjunt de les Terres de l’Ebre”.

El programa i l’horari d’obertura     
L’esdeveniment s’inaugurarà el divendres 20 de maig, a les 12 hores, a càrrec del 129è president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i comptarà amb la participació del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu. A partir de la seva inauguració, Mescla obrirà les portes a la ciutadania amb la finalitat de promocionar la gastronomia del territori i vincular-la a l’oferta turística basada en el paisatge i la natura.

Així, durant els tres dies que durarà Mescla, es podran degustar els plats d’una trentena de restaurants del territori, maridatges, viure experiències, demostració de cuina en directe, participar en xerrades, tallers, conferències, etc. L’entrada serà lliure per a tothom i el pac de 5 degustacions (menjar i beguda) tindrà un cost de 7€.

L’horari d’obertura de Mescla serà el divendres, dissabte i diumenge de 11h a 14.30h i de 17h a 20.30h. La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha explicat que “l’objectiu d’aquest horari és que la ciutadania faci un petit tast a Mescla i després es dirigeixi als restaurants del municipi de manera que puguem impulsar l’economia local”. Cal destacar que el dilluns 23 de maig la mostra estarà oberta per als professionals.

En aquest sentit, cal destacar que, a Mescla també hi haurà espai per a les temàtiques mediambientals amb especial importància per al territori com és el cas del cabal ecològic de l’Ebre que anirà a càrrec de la Plataforma en Defensa de l’Ebre o sobre la declaració de reserva de la Biosfera. Podeu consultar el programa complet a la pàgina web www.mescla.cat.

La Mostra de Gastronomia Mescla està organitzada per l’Ajuntament de Deltebre i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre, d’Arrossaires del Delta de l’Ebre i d’Accensi.

Darreres notícies