IMG_3233

L’Ajuntament inicia les obres de l’EAC i del Punt d’Informació Turístic de Riumar

Aquesta mateixa setmana s’han començat les obres de rehabilitació de l’edifici que acollirà l’Espai d’Atenció Ciutadana i el Punt d’Informació Turística que l’Ajuntament de Deltebre obrirà a Riumar a principis d’aquest estiu.

En aquest equipament, i de manera progressiva al llarg del mandat, la ciutadania podrà realitzar certs tràmits administratius que actualment només es poden efectuar al propi Ajuntament. Alhora, també es recuperarà el servei d’informació turística a Riumar que el principal nucli turístic del municipi havia perdut des de fa uns anys.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la posada en funcionament d’aquest equipament serà un gran pas endavant per al nucli de Riumar atès que a partir d’ara la ciutadania disposarà d’un espai d’atenció i, al mateix temps, de diferents serveis afegits que són necessaris per al dia a dia dels veïns, veïnes i turistes”. I és que, aquest edifici, que serà la seu del Consell de Riumar, contempla una oficina per als cossos de seguretat, punts operatius d’atenció municipal i una sala de reunions, a banda de la previsió d’altres serveis.

La primera fase de rehabilitació de l’espai tindrà un cost del voltant de 35.000€. Cal esmentar que aquest immoble formava part del patrimoni municipal però estava en ús per a la realització d’una activitat econòmica privada des de ja fa molts anys. A partir del procediment engegat per part de l’actual equip de govern, aquest equipament ha tornat a esdevenir d’ús públic.

Darreres notícies