Centenària

L’Ajuntament de Deltebre ret homenatge a Dolores Rodríguez en motiu del seus 100 anys

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i la regidora de Gent Gran, Lluïsa Ventura, han visitat a la veïna Dolores Rodríguez en motiu del seu centenari per tal de fer-li entrega d’un ram de flors com a reconeixement de la seva fita.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la finalitat d’aquest homenatge es traslladar l’afecte de Deltebre a Dolores”. L’alcalde ha detallat que “la seva experiència, saviesa i ganes de viure han de ser un exemple a seguir per a tota la ciutadania de Deltebre”.

En la mateixa línia, la regidora de Gent Gran, Lluïsa Ventura, ha explicat que “des de l’Ajuntament de Deltebre continuarem impulsant aquestes i noves iniciatives per tal de mostrar el nostre suport al sector de la gent gran”.

Dolores Rodríguez i Dedieu va néixer el 15 de març de 1916 a Bossòst. Va cursar estudis de mecanografia, taquigrafia i càlcul mercantil a Tortosa, a l’Acadèmia Cots. Va regentar una merceria a Jesús i Maria, durant uns 30 anys. Actualment té 2 fills, 7 néts i 9 rebesnéts.

Darreres notícies