Concessio_1

L’Ajuntament de Deltebre i l’Onada signen l’acord per ubicar l’Escola de Música a l’Escola Bressol

Avui s’ha signat el conveni de modificació de la concessió entre l’Ajuntament de Deltebre i l’empresa Residència Tercera Edat l’Onada SL a fi de compartir l’espai amb l’Escola de Música.

El plenari de l’Ajuntament de Deltebre va aprovar aquesta modificació, que avui ha estat ratificada per part de l’empresa concessionària de l’escola bressol, per tal que l’Escola de Música es pugui ubicar al recinte i així poder compartir l’espai una vegada fetes les obres d’adequació.

Recordem que l’Escola Bressol disposa d’un equipament que està infrautilitzat, ja que són uns 60 els alumnes matriculats en una escola que té capacitat per a més de 250 nens i nenes. Atès aquest fet, i atès també a què la Generalitat donarà previsiblement l’homologació de l’espai per a ubicar l’Escola de Música, l’actual equip de govern ha decidit compartir el centre amb l’Escola de Música i així poder aprofitar aquest equipament.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “ens congratulem que la població de Deltebre  concentri l’àmbit de l’ensenyament reglat i complementari, com és l’Escola Bressol i l’Escola de Música, en un mateix equipament optimitzant-lo al màxim” mentre afegia “ satisfets de tenir una Escola Bressol amb les màximes condicions de qualitat, per això vam aprovar  la modificació de les bases reguladores d’ajuts socials per tal d’incloure bonificacions per aquelles famílies que vulguin dur els seus crios a l’escola i no tinguin suficients recursos; i en breu també tindrem una Escola de Música que complirà amb la normativa existent”.

La directora general de l’Onada Serveis, Cinta Pasqual, ha declarat que “estem contents perquè amb aquesta ubicació apostem més per l’educació, ja que els xiquets de ben petits descobriran la música” i subratllava “que l’Ajuntament es preocupi per tenir una escola de música homologada i aprovi uns ajuts per a l’escola bressol és una clara aposta per l’escolarització reglada i curricular”.

Les obres d’adequació per ubicar l’Escola de Música estan previst que es duguin a terme durant les vacances d’estiu.

Darreres notícies