ConveniHumana

L’Ajuntament de Deltebre impulsa la recollida selectiva de roba usada amb la fundació Humana

Amb la finalitat principal d’ajudar a les famílies més necessitades, l’Ajuntament de Deltebre i la Fundació Humana han signat un conveni de col·laboració per tal de fomentar la recollida selectiva de roba usada entre la població de Deltebre.

Com a novetat, la Fundació distribuirà 9 contenidors adaptats i dissenyats especialment per a la recollida, un dels quals s’ubicarà al nucli de Riumar, i ingressarà a l’administració una aportació econòmica simbòlica per cadascun d’ells que l’Ajuntament destinarà exclusivament a accions socials. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “un dels objectius principals de l’equip de govern és el d’ajudar a les persones i famílies que més ho necessiten de manera que seguirem impulsant i cercant accions que ens encaminin en aquesta línia i ens permetin complir aquest objectiu”.

La regidora d’Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha explicat que “aquest conveni es suma a les diferents accions que des de l’Ajuntament es realitzen per donar suport a les famílies”. De fet, Ventura ha recordat que “aquest any s’han posat en funcionament, i per primera vegada a l’Ajuntament, ajuts als tributs socials per tal que qui menys pugui, menys pagui”.

En aquest marc de col·laboració, Humana posarà a disposició de l’Ajuntament de Deltebre, i de manera anual, una part de la roba que es reculli per tal que des de l’administració, o mitjançant un altre canal, es reparteixi entre la gent del municipi més necessitada.  Alhora Humana realitzarà accions de sensibilització com és el cas de xerrades, conferències, jornades i campanyes, així com també accions per promoure una consciència sostenible i de cooperació internacional.

Darreres notícies