OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deltebre guardona a 53 alumnes pel seu esforç acadèmic en el darrer curs escolar

L’Ajuntament de Deltebre ha celebrat la quarta edició del premi al reconeixement acadèmic amb la finalitat de reconèixer i premiar l’esforç, l’esperit de superació i la bona feina dels estudiants durant el transcurs del darrer curs escolar.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha felicitat a tots els premiats i els ha animat a seguir endavant amb les mateixes inquietuds i aptituds atès que “la suma d’aquestes són un pilar fonamental per engegar qualsevol projecte, ja sigui a nivell acadèmic o professional”. L’alcalde també ha destacat el paper rellevant que realitzen els mestres i els professors que diàriament treballen per formar als seus alumnes.

En el transcurs de l’acte, en el qual han assistit més de 200 persones, s’ha premiat als alumnes de primària, educació secundària, batxillerat i cicles formatius dels quatre centres educatius del municipi, a partir del criteri i recomanació dels mestres i professors dels centres. El tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra, ha explicat que “des de l’equip de govern continuarem exercint una política educativa municipal amb una acció coordinadora entre les diferents àrees per tal de treballar en el camí del canvi cultural i social, i seguir creixent com a municipi”.

En el lliurament del diplomes també han participat els quatre directors dels centres i la presidenta de la S.M. Espiga d’Or. I és que, de fet, en el marc de l’acte, també s’ha realitzat un reconeixement especial a la Coral Jove i el Conjunt Instrumental Jove de la Societat Musical Espiga d’Or, formacions de les quals formen part una cinquantena de joves d’entre 6 i 15 anys i que contemplen, entre les dues, un centenar d’alumnes. L’acte va comptar amb l’actuació de la Coral Jove i del Conjunt Instrumental Jove de la S.M. Espiga d’Or.

Darreres notícies