Signatura

L’Ajuntament i l’Obra Social “La Caixa” renoven el seu compromís amb els casals de jubilats

L’Ajuntament de Deltebre i la Fundació Bancària ”la Caixa” han signat avui un acord per tal de reforçar el programa de Gent Gran i potenciar la tasca de promoció de l’envelliment actiu amb els Casals de jubilats i pensionistes de Deltebre i La Cava, i actualitzar la programació que els ofereixen conjuntament.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “amb aquest acord, des de l’Ajuntament de Deltebre reforcem el nostre compromís amb la gent gran del municipi per tal que puguin desenvolupar els programes d’envelliment actiu que realitza l’Obra Social de La Caixa”. De fet, anualment, entre els dos centres es realitzen al voltant de 40 activitats de les quals participen el 18,5% de la població de gent gran.  Cal destacar que, en aquesta línia, actualment s’està renovant la CiberCaixa del Casal de La Cava, una millora de l’Obra Social que suposarà una inversió d’uns 14.000€.

L’objectiu del programa de Gent Gran de l’Obra Social de La Caixa és fomentar la participació activa de les persones grans i fer-les presents en la nostra societat, adaptant-se alhora a les seves necessitats actuals. El programa inclou tallers de promoció de la salut i el benestar, projectes de participació social i voluntariat, i projectes de formació en tecnologies de la informació i comunicació.

Des de l’any 1998 l’Ajuntament de Deltebre i l’Obra Social “la Caixa” treballen conjuntament per actualitzar el programa d’atenció a través d’un conveni de col·laboració que actualment ja beneficia als casals de gent gran de Deltebre i La Cava.

Darreres notícies