Ebreterra_1

El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de Deltebre signen un conveni de col·laboració per a l’ús d’EbreTerra

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, i l’alcalde de l’Ajuntament de Deltebre, Lluís Soler, han signat avui un conveni de col·laboració entre ambdues institucions per a l’ús del centre d’inspiració turística EbreTerra.

D’acord amb aquest conveni, el Consell Comarcal garanteix a l’Ajuntament de Deltebre la prioritat en l’ús de la sala d’exposicions d’EbreTerra i la plaça dels Sequers per dur a terme activitats culturals i lúdiques o de festes majors. L’Administració municipal gaudirà d’una bonificació del 50 per cent en les tarifes d’utilització d’espais i serveis d’EbreTerra, tal com estableixen les actuals ordenances reguladores de la taxa per a la prestació de serveis turístics.

Així mateix, el conveni estableix que l’Ajuntament de Deltebre també cooperarà en el funcionament de l’oficina de turisme ubicada a EbreTerra, per a la qual cosa podrà aportar mitjans materials, humans i/o econòmics.

Amb l’objectiu de garantir una bona coordinació entre Ajuntament i Consell Comarcal, el conveni també estipula la creació d’una comissió mixta integrada per tres representants de cadascuna de les dues administracions. Un cop signat el conveni s’ha constituït aquesta comissió de coordinació que està integrada pel president comarcal Daniel Andreu i els consellers José Emilio Bertomeu i Josep Antoni Navarro, per part del Consell Comarcal; i pels regidors Kilian Franch, Anna Giménez i Robert Bertomeu, per part de l’Ajuntament de Deltebre.

Darreres notícies