exterior-piscina-municipal

La piscina municipal clou el seu servei amb més de 3.800 visites

Una vegada arribada la fi de la temporada estiuenca, l’Ajuntament de Deltebre ha fet balanç de l’activitat de la piscina municipal. En aquest sentit, des de Sant Joan fins la passada Diada Nacional de Catalunya, la piscina ha rebut més de 3.800 visites. Unes xifres que doblen l’activitat presentada l’estiu de l’any passat.

El regidor de Teixit Associatiu, Imatge de Poble i Promoció Esportiva, Robert Bertomeu, s’ha mostrat satisfet per aquest balanç i ha explicat que “la venda d’entrades i abonaments per aquesta temporada ha duplicat el registre de l’any anterior”. Bertomeu ha afegit que “la voluntat de l’equip de govern és continuar treballant amb l’objectiu de millorar les instal·lacions esportives municipals i oferir un millor servei a la ciutadania”.

Durant aquests dos mesos i mig que ha estat en funcionament, la piscina ha rebut la visita dels usuaris dels Centres Oberts, de l’Alberg, del Centre La Duna, de campus d’estiu, dels participants del Festival Deltebre Dansa, així com també, evidentment, de la ciutadania que ha volgut fer-ne ús per tal de refrescar-se en un estiu que ha estat marcat per les altes temperatures.  

Cal manifestar que, durant el mes de juliol, l’Ajuntament de Deltebre també ha organitzat cursos de natació dirigits a menuts i grans i que han tingut un gran èxit d’assistència. Tant és així que, entre els diferents cursos esmentats, hi van participar més de 140 persones.

Darreres notícies