tfang-2016

L’Ajuntament convoca la XXII edició dels Premis Literaris Terra de Fang

Amb la finalitat de posar en valor el territori i impulsar i reafirmar la cultura de Deltebre, l’Ajuntament ha convocat la XXII edició dels Premis Literaris Terra de Fang de prosa, poesia i recerca.

La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turística i Cultural, Anna Giménez, ha destacat que “estem davant d’uns premis plenament consolidats a les Terres de l’Ebre que permeten dinamitzar la cultura al territori”. Els premis tenen una dotació de 1.000€ per a cadascuna de les modalitats de prosa, poesia i recerca, 500€ en la categoria d’adult premi local i de 200€ euros en la categoria juvenil premi local. Tots els treballs que es presentin al concurs han de ser inèdits i escrits en català.

Paral·lelament, cal destacar que també s’ha convocat el concurs de Cartells per tal d’anunciar la propera edició dels premis Terra de Fang. En aquest, premiat amb 200€, hi poden participar artistes majors de 12 anys.

Les bases del concurs es poden recollir ja a l’Ajuntament de Deltebre o bé consultar: premi literari i premi cartells  . El termini màxim d’entrega finalitza el proper 31 d’octubre. Els premis es lliuraran al mes de desembre.

Darreres notícies