DCIM104GOPRO

L’Ajuntament clou la campanya de reducció de velocitat amb més de 1.900 controls

La campanya de sensibilització per reduir la velocitat per dins del casc urbà del municipi va finalitzar la setmana passada amb el control de 1.934 vehicles per part del cos de la Policia Local de Deltebre. Les inspeccions es van realitzar en 12 vies urbanes i  es van tancar amb, aproximadament, 80 vehicles sancionats per haver superat els 60km per hora.

Tot i que la velocitat permesa per dins del casc urbà no pot ascendir els 50km, aquesta vegada s’ha decidit sancionar econòmicament només als qui superaven els 60km. El regidor de Seguretat i Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha destacat que “aquesta decisió mostra que no estem parlant d’una campanya recaptatòria, sinó d’una actuació per tal de sensibilitzar a la ciutadania per què redueixi la velocitat dins del casc urbà i més en aquelles carreteres més transitades i perilloses”.

D’aquesta manera, dels 1.934 controls realitzats, un 78% circulaven a una velocitat inferior als 50km, un 18% superior als 50 km i 4% superior als 60km. Tal i com s’ha esmentat abans, tan sols aquests últims han estat sancionats econòmicament. Les estadístiques mostren que el carrer on la ciutadania circula amb més velocitat és el Robert Graupera.

Des de l’Ajuntament de Deltebre s’aniran realitzant més campanyes de sensibilització emmarcades en aquesta línia. Al mateix temps, també es continuaran efectuant els controls de sonometria de manera que els conductors de ciclomotors i motocicletes no molestin a la ciutadania amb els sorolls del tub d’escapament no homologat.

Darreres notícies