DSC_0673

La rua del carnaval de Deltebre ja compta amb més de 1.200 participants

El carnaval de Deltebre superarà, amb escreix, la mobilització de l’any passat. En concret, a hores d’ara, la rua del carnaval presenta més de 1.200 participants que es concentraran en 28 comparses i que permetran omplir de llum i color el recorregut pels carrers del municipi.

Aquesta última setmana s’han anat definint i tancant els últims detalls amb tots els col·laboradors, la Comissió de Festes i amb totes les entitats, associacions i colles d’amics que formaran part d’aquesta rua. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha agraït “la implicació de totes aquelles persones que fan possible l’èxit de convocatòria d’aquesta rua i que permeten que aquesta celebració ja sigui una referència a tot el territori”.

La rua del carnaval tindrà lloc el dissabte a la tarda, a partir de les 17 hores, i s’iniciarà a la cruïlla entre el carrer Robert Graupera i l’avinguda Assumpció. Està previst que la seva arribada a la plaça Vint de Maig sigui a partir de les 18.15 hores, on continuarà la festa amb música, espectacle d’il·luminació, confeti i el lliurament de premis.

El tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra, ha recordat que “més enllà de la rua, el programa també presenta una sèrie d’activitats per tal que tothom pugui gaudir d’aquesta celebració i pugui compartir la festa del carnaval”. De fet, el carnaval començarà el 18 de febrer pel matí, al Recinte Firal, amb la segona edició del Carnaval Caní amb la col·laboració de l’associació DeltaRescat. A la tarda, es celebrarà la Rua i, ja per la nit, la festa jove que enguany s’ha traslladat a la discoteca Muum i que tindrà com a temàtica principal “El Bosc Encantat”. Cal dir que aquesta temàtica ha estat escollida per la ciutadania a través de la plana web de l’Ajuntament.

A l’endemà, els més petits també tindran una cita al Carnaval amb la Festa Infantil. Un acte que es realitzarà al Casal de l’Esport “Lo Salat” i que comptarà amb animació, concurs de disfresses i xocolatada.

Darreres notícies