PartPOUM

L’Ajuntament inicia les sessions de participació ciutadana per a la confecció del POUM

Aquesta setmana s’ha fet una passa més en relació amb la redacció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. En concret, s’han iniciat les diferents sessions de participació ciutadana que han de permetre que els veïns i veïnes de Deltebre puguin aportar el seu punt de vista sobre com ha de ser el municipi del futur.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la nostra voluntat com a equip de govern és que la ciutadania tingui un paper rellevant en la presa de decisions i en la construcció del Deltebre del futur”. Per aquest motiu, l’alcalde ha manifestat que “no podem iniciar un projecte tant rellevant sense comptar amb l’opinió dels veïns i veïnes”.

Per a facilitar la participació de la ciutadania i per tal que les sessions siguin el més productives i concretes possibles, les reunions s’han distribuït a partir dels diferents nuclis i àmbits del municipi. D’aquesta manera, les dues primeres s’han realitzat, en hores diferents, a la Cambra Agrària de La Cava, amb la finalitat de definir el nucli de la Cava centre i, a la Cambra Agrària de Jesús i Maria, dirigida a la ciutadania del nucli de Jesús i Maria centre.

El proper 7 de març, les reunions, estaran centrades en l’àmbit dels Hortets i del Molí dels Mirons. El 15 de març, serà el torn de l’àmbit de l’Ajuntament – Parellada i Barracot i, finalment, el 21 de març, l’àmbit rural i el nucli de Riumar. En total es realitzaran 8 reunions, a banda de les reunions sectorials que ja s’han realitzat prèviament.

Totes aquestes sessions seran dirigides per l’empresa guanyadora del concurs de participació ciutadana. A més, els representants del govern municipal no participaran en cap sessió per fomentar la màxima participació de la ciutadania.

Cal recordar que la ciutadania pot participar en el futur de Deltebre a través de la plana web www.deltebrefutur.cat. En aquesta, els usuaris poden establir les seves propostes a partir d’un mapa estratègic i una enquesta.

Darreres notícies