10 de març de 2017

En el marc de les visites periòdiques que des de l’equip de govern es realitzen als centres educatius del municipi, aquest matí, conjuntament amb la directora dels serveis territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, s’ha analitzat l’estat actual dels equipaments per cercar millores a les seves mancances.

Així, en el transcurs del matí, s’ha recorregut les escoles de Riumar, Sant Miquel, i l’Assumpció, així com també l’institut d’ensenyament secundari. Alhora, també s’ha aprofitat per visitar les instal·lacions de l’Escola de Música de Deltebre que s’inaugurarà en les properes setmanes.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “des del govern municipal realitzem aquestes visites per detectar, de primera mà, les necessitats dels equipaments escolars i cercar una solució conjunta amb els serveis territorials per tal que els centres estiguin en les millors condicions possibles”.

En la mateixa línia, la directora dels serveis territorials d’Ensenyament, Manolita Cid, ha manifestat que “des del departament efectuem aquestes visites de manera rutinària per detectar totes aquelles actuacions que permetin millorar l’equipament i fer un pas endavant en la qualitat dels centres i en la comoditat i benestar de l’alumnat i professorat”.

Més enllà de copsar l’estat dels equipaments, aquestes visites també esdevenen una clara oportunitat per dialogar amb l’equip directiu dels centres i amb els membres de les AMPA que assisteixen.

Els comentaris estan tancats.

X