L’Ajuntament presenta una demanda judicial per l’adjudicació dels ajuts LEADER

20 de març de 2017

Aquesta darrera setmana, l’Ajuntament de Deltebre va interposar una demanda judicial contra la resolució del departament d’Agricultura per l’adjudicació dels ajuts LEADER. Aquesta actuació és resultat de la manca d’argumentació per part del Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO) a l’hora de denegar el projecte de remodelació de la Cambra Agrària de Jesús i Maria.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “a dia d’avui, i malgrat haver presentat un recurs d’alçada el passat 9 de desembre i sobrepassant els tres mesos per a la resposta oficial, encara no sabem el motiu pel qual se’ns ha denegat la subvenció ni hem rebut cap tipus de resposta. Més quan aquest projecte complia en gran part els requeriments sol·licitats per acollir-se als ajuts”. Per tot això, l’alcalde ha detallat que “a partir d’ara, i mitjançant aquesta demanda, seran els jutges que definiran si la denegació d’aquesta subvenció és correcta”.

L’alcalde ha recordat que “esperem que la motivació de la denegació de la subvenció no tingui res a veure amb el color polític que governa l’Ajuntament de Deltebre”. Soler ha tornat a reiterar que aquesta demanda “no té res a veure ni amb la quantitat econòmica, sinó que es presenta per defensar la dignitat dels ciutadans i ciutadanes de Deltebre ja que tots hem de disposar de les mateixes oportunitats”.

El passat mes de gener, l’Ajuntament de Deltebre ja va anunciar que deixaria d’assistir a les assemblees del BEMO fins que no es disposi de la contestació motivada del recurs presentat.

Els comentaris estan tancats.

X