IMG_2512

La Triatló de Deltebre comptarà amb més de 800 participants

El proper cap de setmana del 8 i 9 d’abril, el municipi deltebrenc serà la capital de l’esport de les Terres de l’Ebre amb al realització de la Triatló de Deltebre que aplegarà a més de 800 atletes d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “Deltebre es vestirà d’esport i de salut durant els dies 8 i 9 d’abril”. Més enllà de la competició, Soler ha remarcat que “aquesta prova no només posarà en valor els atractius i qualitats del nostre municipi, sinó que també permetrà impulsar el sector econòmic a partir dels atletes, familiars i acompanyants que ens visitant durant el transcurs del cap de setmana”.

El Triatló de Deltebre comptarà, tal com és habitual, amb una prova de natació, una de ciclisme i una d’atletisme. Les proves s’ofereixen en quatre disciplines diferents: olímpica, sprint, half i short. Per a facilitar la participació, aquestes es podran realitzar individualment o amb grups de dos o tres persones.

El regidor de Promoció Esportiva, Teixit Associatiu i Imatge de Poble, Robert Bertomeu, ha explicat que “Deltebre compta amb tots els ingredients necessaris per poder dur a terme totes aquestes proves que s’han de realitzar”. De fet, la prova comptarà amb imatges de luxe quan, per exemple, els atletes nadin pel riu Ebre amb el pont Lo Passador de fons.

A la roda de premsa de presentació de la prova també han participat representats de els empreses que col·laboren amb l’organització d’aquesta triatló. En aquest sentit, el representant d’Esports, Riu i Gestió, Kilian Bertomeu, ha subratllat que “la prova està plenament consolidada i això facilita que la ciutadania es vulgui implicar i col·laborar amb la seva organització”. De fet, a dia d’avui ja es compta amb una borsa de més de 140 col·laboradors.

Finalment, el portaveu de Wefeel Events, Eloi Moragues, ha explicat que “estem davant d’una prova que té un llarg recorregut atès que cada any compta amb més participants”. A hores, d’ara, la competició ja compta amb més de 100 inscrits respecte a la competició de l’any passat.

Enguany és el quart any que es celebra aquesta prova però el primer en el qual s’emmarca dins del Tricircuit.com, un circuit de triatló format per 5 proves que tindran com a tret de sortida Deltebre i després es desenvoluparan a Calella, Tossa de Mar, Sant Pol de Mar i Vilanova i la Geltrú. Cada una de les competicions es realitzarà sota la supervisió de la Federació Catalana de Triatló.

Darreres notícies