Deltebre augmenta la seguretat amb el patrullatge conjunt entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra

13 d'abril de 2017

Complint l’acord pres en la darrera Junta Local de Seguretat entre el conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Jordi Jané, i l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, el municipi deltebrenc ha iniciat aquesta mateixa setmana el patrullatge conjunt entre la Policia Local i els Mossos d’esquadra amb la principal finalitat d’augmentar la seguretat.

El patrullatge, que comptarà amb un membre de la policia local i un membre dels mossos, es realitzarà a Deltebre, i al nucli de Riumar i a les seves platges i s’intensificarà aquests dies de Setmana Santa atès el nombre de visitants que rebrà el municipi. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb aquesta actuació volem millorar el servei que realitzem i augmentar la seguretat als ciutadans i ciutadanes, i també de tota aquella gent que ens visita per gaudir del nostre municipi”.

Aquest patrullatge conjunt també ha de servir per a donar consells de seguretat als comerciants i fer tasques directes i pròpies relacionades amb la proximitat. La planificació i coordinació dels patrullatges es realitzarà cada setmana mitjançant el cap de la Policia Local de Deltebre i els sots cap de l’ABP del Baix Ebre.

Els comentaris estan tancats.

X