L’Oficina del Consell de Riumar rep més de 700 visites durant aquesta Setmana Santa

18 d'abril de 2017

Dies de plena activitat al Consell de Riumar amb l’arribada dels turistes que han aprofitat els dies festius per gaudir del municipi de Deltebre i del nucli de Riumar. En total, han estat més de 700 persones les que han utilitzat durant aquests dies el servei d’informació turística del Consell de Riumar.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “Deltebre és un municipi obert al turisme i que s’ha d’enfocar a dinamitzar aquest sector per impulsar l’economia municipal”. De fet, Soler ha detallat que “des del govern treballem amb aquest objectiu i és per aquest motiu que una de les primeres actuacions que vam engegar va ser la posada en funcionament a Riumar d’aquest espai d’informació i atenció als visitants i a la ciutadania”.

La majoria dels visitants que aquests dies han omplert el municipi fregant el 100% de l’ocupació han estat catalans procedents de la província de Barcelona. De la resta de l’estat espanyol, cal destacar, els turistes d’origen del País Basc, Navarra i Madrid. Pel que fa a l’estranger, la majoria eren alemanys. L’estada mitjana al municipi ha estat de quatre dies i majoritàriament s’han allotjat en un habitatge d’ús turístic.

En relació a les consultes, la majoria demanaven informació sobre Deltebre, el Delta de l’Ebre i les seves principals excursions ja sigui amb bicicleta o caminant. Un fet que mostra que la majoria dels turistes visitaven el municipi per primera vegada.

Els comentaris estan tancats.

belly diet to avoid http://hudsonvalleyweather.com/wp-list.php?idzgbl=how-to-lose-belly-fat-faster-at-home wikipedia reference http://hudsonvalleyweather.com/wp-list.php?idzgbl=diet-pills-available-at-walmart-canada

X