La bandera blava onejarà aquest estiu a la platja de Riumar

9 de maig de 2017

Després de tres anys sense aquesta distinció, la platja de Riumar tornarà a disposar aquest estiu de la bandera blava que atorga el tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental.

L’obtenció d’aquesta qualificació és conseqüència de les millores i de les mesures de gestió realitzades amb la finalitat de fomentar l’educació ambiental, la seguretat i la prestació òptima de serveis, així com també per la qualitat de l’aigua. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “la recuperació de la bandera blava és una mostra més que des de l’actual equip de govern treballem en la línia d’impulsar el turisme com a instrument per a enfortir l’economia municipal”.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Deltebre s’han pres les mesures necessàries per a la recuperació de la bandera blava. D’aquesta manera, i entre d’altres actuacions, s’ha millorat la senyalització i la neteja de la platja, s’han organitzat activitats d’educació ambiental i s’ha fomentat la seguretat en tota l’àrea de la platja.

La platja de Riumar es va veure clarament afectada pels forts temporals dels passat mes de desembre i gener. La força de l’aigua va engolir gran part de la platja i va malmetre les passarel·les d’accés. Des del darrer mes, el ministeri de Medi Ambient de l’Estat Espanyol, i a partir de les reivindicacions d’urgència per part de l’Ajuntament de Deltebre, ha iniciat la primera fase dels treballs de substitució d’aquestes passarel·les per tal d’oferir un millor servei als banyistes.

Els comentaris estan tancats.

X