El govern de l’Ajuntament continua reclamant actuacions urgents al COPATE per frenar el mosquit al nucli de Riumar

19 de juliol de 2017

La proliferació del mosquit al nucli de Riumar està causant diverses problemàtiques a la ciutadania i a les empreses del sector turístic. Davant la intensitat de la problemàtica, des de l’Ajuntament de Deltebre ja fa dies que es va reclamar una acció contundent al COPATE davant la descoordinació que tenien amb el Parc Natural per tractar certs focus de mosquits en espais naturals que influeixen directament amb Riumar.

El control del mosquit es gestionat pel Consell Comarcal del Baix Ebre mitjançant el Consorci de Residus i Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) atès que l’Ajuntament de Deltebre té la competència delegada, com sempre ha sigut, per a la seva gestió.

Amb tot, des de l’Ajuntament de Deltebre, i després de les nostres reclamacions, ens consta unes actuacions sobre la població adulta i arrossars, per part del COPATE, durant aquesta última setmana, tot i que a hores d’ara aquestes no estan produint els efectes necessaris per a la disminució de la plaga. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Deltebre es segueixen reclamant actuacions immediates al COPATE.

Per aquest motiu, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “és totalment intolerable que en plena temporada turística haguem de patir una allau descontrolada de la plaga de mosquit. Des de l’Ajuntament reclamem actuacions urgents i efectives al COPATE”.

Els comentaris estan tancats.

free bitcoin investment script should buy ethereum radeon 460 ethereum mining
are profits bitcoin how are profits from bitcoin taxed try this
X