IMG_9535

L’Ajuntament de Deltebre organitza les Jornades Gastronòmiques del Musclo

Amb la finalitat d’impulsar els productes tradicionals del territori i dinamitzar l’economia local, l’Ajuntament de Deltebre organitza la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Musclo que es duran a terme del 22 al 30 de juliol.

En total, en aquesta edició de les jornades participen 7 restaurants del municipi (Casa Nicanor,  Tres Cantons, Hotel Rull, Xiringuito del Port, Embarcador XXI, Cafè Clàssic i Delta Hotel) oferint menús que oscil·len entre els 12€i 34€, exceptuant el cas del Cafè Clàssic que hi participa mitjançant una tapa.

El regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, ha destacat que amb l’organització d’aquestes jornades “seguim posant en valor els productes del nostre territori de manera que esdevinguin una oportunitat excel·lent per a donar a conèixer el nostre municipi i impulsar l’economia local”. En particular, des dels mesos de maig fins a l’agost, el musclo té el seu punt àlgid. Així, enguany es produiran, entre les badies dels Alfacs i el Fangar, uns 3,5 milions de quilos de musclos.

Aquestes Jornades del Musclo s’acompanyen de la II Diada del Musclo que aquest proper diumenge, 23 de juliol, es realitzarà a la plaça Europa de Riumar a partir de les 19 hores i amb la qual els visitants podran provar el musclo cuinat amb diferents receptes. Aquesta diada compta amb la col·laboració de Frepromodel.

El Liceu arriba a Deltebre
El Liceu portarà aquest divendres el seu projecte Liceu a la Fresca a Deltebre on els ciutadans i ciutadanes podran gaudir de la retransmissió en directe de l’òpera Il trovatore de Verdi a la plaça 20 de maig a partir de les 22 hores. Liceu a la Fresca és un projecte de difusió cultural per tot el territori que mobilitza a més d’un centenar de poblacions amb una única finalitat: la cultura operística.

Darreres notícies