Els Food Trucks arriben a Deltebre aquest cap de setmana

27 de juliol de 2017

Una desena de furgonetes de venda ambulant de menjar estaran aquest cap de setmana a Deltebre, més concretament al Parc del Riu, en el marc del Happy FoodTrucks Tour´17 que fa parada, per primera vegada, al municipi deltebrenc.

Així, des de divendres fins diumenge, i amb una estètica acurada i vintage, els diferents Food Trucks oferiran menjar d’autor i experiències gastronòmiques al costat del riu Ebre amb diferents actuacions musicals que amenitzaran els tres dies que les furgonetes faran parada a Deltebre.

Per al regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, la visita dels Food Trucks és una “oportunitat única per a gaudir d’una alternativa d’oci diferent i singular que mai fins ara havia visitat Deltebre, i és una mostra, també, que Deltebre s’està consolidant com un municipi turístic de referència que permet acollir actes com aquest”.

El Happy FoodTrucks Tour´17 compta amb la col·laboració directa de l’Ajuntament de Deltebre i d’Estrella Damm, així com també d’altres empreses gastronòmiques que posen segell a productes de qualitat.

Els comentaris estan tancats.

how to reduce 5 kg weight in one week hudsonvalleyweather.com special info belly fat burning workout plan

X