Ecologistes en Acció premia la Bassa de l’Arena, el Fangar i la Marquesa amb el distintiu “Platges verges”

1 d'agost de 2017

Ecologistes en Acció ha concedit un any més el distintiu “Platges Verges” a les platges de la Bassa de l’Arena, el Fangar i la Marquesa de Deltebre. Un distintiu ecològic que destaca la qualitat de les platges que encara mantenen el seu valor natural inalterable.

La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha destacat que “aquest distintiu és una mostra més de què vivim en un entorn natural paradisíac que, des de les diferents administracions, hem de saber cuidar i valorar constantment”. En aquesta línia, Giménez ha recordat que “Deltebre té el 8.5% de les platges de tota Catalunya”.

Alhora de concedir aquest guardó, el jurat ha tingut en compte el valors de fauna i flora, el fet que no hi hagi intervenció antròpica i, alhora, de què es tracti de platges gens massificades i amb un accés limitat al trànsit rodat. D’aquesta manera, amb el distintiu “Platges Verges”, Ecologistes en Acció vol reconèixer la qualitat ambiental de les platges que mantenen el seu estat salvatge ja que aconsegueixen un equilibri entre la utilització del recurs natural i el respecte a l’entorn.

L’acte de lliurament de la VIII Edició de Platges Verges 2017  va tenir lloc el divendres 28 de juliol a l’Ajuntament d’Altafulla.

Els comentaris estan tancats.

hudsonvalleyweather.com

X