L’alcalde comprova les actuacions de millora i manteniment de les escoles

13 de setembre de 2017

La tornada a l’escola a Deltebre ha començat amb plena normalitat i estrenant una sèrie d’adequacions i millores dels centres per tal que els gairebé 1.600 alumnes i el professorat disposin de les millors condicions possibles per tal de dur a terme la seva tasca.

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, el tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra, i el regidor de Promoció Esportiva, Teixit Associatiu i Imatge de Poble, Robert Bertomeu, han visitat les escoles per tal de comprovar, de primera mà, les actuacions de millora i manteniment que s’han efectuat durant aquest estiu.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha recordat que “des de l’equip de govern realitzem periòdicament aquestes visites per detectar les mancances dels equipaments i, al mateix temps, reunir-nos amb els directors dels centres escolars”. Així, la visita també ha servit per a parlar amb els directors dels centres escolars, un dia després de l’inici del curs, per escoltar les seves inquietuds i propostes.

Els comentaris estan tancats.

X