La Festa de la Sega s’apropa a les escoles del municipi

18 de setembre de 2017

Els alumnes de sisè de primària dels centres escolars de Deltebre han pogut gaudir de l’experiència d’aprendre a segar l’arròs de manera tradicional. Aquesta és una novetat que s’ha volgut introduir en el programa d’activitats de la Festa de la Sega que ha celebrat aquest diumenge l’Ajuntament de Deltebre a la Finca de Bombita.

En total han estat un centenar d’alumnes els que han participat en aquest acte i que, a banda d’aprendre a segar de manera tradicional, també han gaudit de diferents activitats realitzades a la mateixa Finca de Bombita com ara perxar, i fer un tomb per la finca amb cavalls i carruatges.

El tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, ha destacat que “amb aquesta actuació volem apropar les festes tradicionals de l’arròs a les escoles del municipi per tal que coneguin com es segava l’arròs de manera tradicional i despertar l’interès de l’alumnat sobre la cultura i tradicions pròpies”.

Aquesta és la primera vegada que es realitza aquesta activitat en el marc de les Festes de l’Arròs i està previst que en les properes edicions es continuí duent a terme atès que ha estat valorada positivament per les escoles.

Els comentaris estan tancats.

X