L’Ajuntament inicia les obres de soterrament de la línia elèctrica de mitja tensió d’Unamuno

2 d'octubre de 2017

Després d’anys de demandes i de reclamacions per part dels veïns i veïnes afectats, aquestes darrera setmana s’han iniciat els treballs de soterrament de la línia elèctrica de mitja tensió de 25kv d’Unamuno que afecta un tram de 1.36km comprès entre el carrer entre el carrer Joan XXIII, Gustavo Adolfo Becker, Assumpció, Unamuno i Guifré el Pilós.

En el marc d’una visita a les obres i acompanyat pel tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, i el regidor de Seguretat i Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “amb aquesta actuació donem finalment resposta a una problemàtica que s’ha allargat molts i molts anys”.

Segons l’alcalde, que Deltebre tingui encara línies elèctriques d’alta tensió “és una mostra més de les mancances d’aquest municipi i de la gran feina que encara tenim per endavant per millorar la imatge del municipi i assolir el nostre objectiu d’enlairar Deltebre”. De fet, tot i aquesta actuació, el municipi encara disposarà d’un tram de més de 4km de línies de mitja tensió que està previst que es soterri progressivament.

Les obres, que finalitzaran durant el mes de novembre, s’han adjudicat per un import de 53.845€ i han estat finançades en un 55% per l’Ajuntament de Deltebre i en un 45% pels veïns amb contribucions especials. Al seu moment, des de l’equip de govern es va convocar als veïns i veïnes afectats per tal que poguessin decidir amb votació si volien tirar endavant aquest projecte.

Els comentaris estan tancats.

meal plan to lose weight female australia how in 1 month exercise visit

X