L’Ajuntament de Deltebre promou un curs de Cuina íntegrament subvencionat

11 d'octubre de 2017

A partir del proper mes de novembre, Deltebre acollirà un curs pràctic de 40 hores per a totes aquelles persones que vulguin millorar els seus coneixements de cuina i així endinsar-se dins del mercat laboral en aquest sector. Aquest curs estarà íntegrament subvencionat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i estarà dirigit tant a persones treballadores, del règim general i/o autònoms, com també per a persones en situació d’atur.

L’acord s’ha rubricat amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Deltebre i l’Acadèmia BRM de Tortosa. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb aquesta acció tenim la finalitat d’augmentar l’oferta formativa al municipi i facilitar, d’aquesta manera, que els veïns i veïnes es puguin endinsar al món laboral especialitzant-se en altres sectors”. Les inscripcions ja estan obertes a l’Espai d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Deltebre.

Així mateix, durant dels mesos vinents i sempre en la línia de les possibilitats, la intenció del consistori és expandir aquesta oferta formativa amb nous i adaptats cursos que puguin ser d’interès per a la ciutadania, com per exemple un curs d’interpretació de la llengua de signes.

Els comentaris estan tancats.

X