L’Ajuntament de Deltebre promou un curs de Cuina íntegrament subvencionat

11 d'octubre de 2017

A partir del proper mes de novembre, Deltebre acollirà un curs pràctic de 40 hores per a totes aquelles persones que vulguin millorar els seus coneixements de cuina i així endinsar-se dins del mercat laboral en aquest sector. Aquest curs estarà íntegrament subvencionat pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya i estarà dirigit tant a persones treballadores, del règim general i/o autònoms, com també per a persones en situació d’atur.

L’acord s’ha rubricat amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Deltebre i l’Acadèmia BRM de Tortosa. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb aquesta acció tenim la finalitat d’augmentar l’oferta formativa al municipi i facilitar, d’aquesta manera, que els veïns i veïnes es puguin endinsar al món laboral especialitzant-se en altres sectors”. Les inscripcions ja estan obertes a l’Espai d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Deltebre.

Així mateix, durant dels mesos vinents i sempre en la línia de les possibilitats, la intenció del consistori és expandir aquesta oferta formativa amb nous i adaptats cursos que puguin ser d’interès per a la ciutadania, com per exemple un curs d’interpretació de la llengua de signes.

Els comentaris estan tancats.

hudsonvalleyweather.com weight loss foods nz slimming tablets that work fast in kenya to lose bloating fast

X