Deltebre i Riumar, protagonistes en la presentació d’un nou producte turístic presentat al Saló Nàutic de Barcelona

12 d'octubre de 2017

L’Ajuntament de Deltebre segueix reafirmant la seva aposta pel sector turístic. Aquesta vegada, en el marc de l’Estació Nàutica Costa Daurada i coincidint amb una nova edició del Saló Nàutic de Barcelona, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha estat l’encarregat de presentar un nou producte turístic elaborat per l’Estació Nàutica Costa Daurada i que pretén posar en valor la pesca esportiva a tot el seu l’àmbit. Aquest nou projecte, neix fruit de la voluntat de potenciar activitats singulars que poden fer-se a les set poblacions integrades a l’Estació Nàutica Costa Daurada i que poden realitzar-se durant tot l’any.

La presentació del catàleg i el vídeo promocional “Fishing Estació Nàutica” ha estat presidit per l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i ha comptat amb la presència del president de l’Estació Nàutica Costa Daurada, Vicent Martí, i el responsable de pesca esportiva de l’Estació Nàutica i president del Club Nàutic de Riumar, Joan Vicenç Barbas. En l’acte també ha participat la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, el president del Consell de Riumar, Eutimio Mauri, i el vicepresident del Consell de Riumar, José Maria Sapinya.

En el marc de la presentació, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat “la importància de la pesca esportiva per, en primer lloc, transmetre valors i atractius del territori i, en segon lloc, generar emocions en totes les persones que participen en aquesta modalitat de pesca”. Finalment l’alcalde ha volgut posar de manifest “el mosaic de contrastos que ofereix l’àmbit de l’Estació Nàutica, des del litoral de Salou fins Deltebre i Riumar”.

El projecte “Fishing Estació Nàutica” ha estat treballat conjuntament durant els darrers mesos per la pròpia Estació Nàutica i les empreses especialitzades de pesca esportiva. La col·laboració de les empreses professionals de pesca i la important feina realitzada ha permès identificar les diferents tècniques que poden utilitzar-se per practicar la pesca esportiva a la zona, tant al Golf de Sant Jordi com també als darrers kilòmetres del riu Ebre. També s’han recollit els diferents tipus d’espècie que poden capturar-se al llarg de l’any. Tota aquesta informació s’ha recopilat en un catàleg on hi ha apareixen un total de deu tècniques diferents i un calendari anual per tipus de captures amb dinou espècies diferents.

L’Estació Nàutica Costa Daurada és el domini nàutic-turístic més gran de Catalunya, amb 90 kilòmetres de litoral. Abasta des del Cap de Salou a la Illa de Buda, al Delta de l’Ebre, un espai de mar conegut com el Golf de Sant Jordi, i que es caracteritza per la seva gran diversitat de fons marins i tipus de captures. L’Estació Nàutica està formada per set municipis: Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre-Riumar.

Els comentaris estan tancats.

hudsonvalleyweather.com weight loss shakes uk holland and barrett hudsonvalleyweather.com xl weight loss pills boots

X