PLenari

Les obres de la tercera fase de Riumar s’iniciaran abans de finals d’aquest any

Una vegada finalitzada la segona fase de les obres del nucli de Riumar, des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Deltebre es treballa amb la finalitat d’iniciar el més breu possible la tercera fase i així completar els treballs d’adequació del nucli. De fet, en la sessió plenària del mes d’octubre, i partint de la valoració de la corresponent mesa de contractació, s’ha requerit a l’empresa ACSA Sorigué, Obras e Infraestructuras la documentació necessària i prèvia a l’adjudicació final d’obra.

El cost d’adjudicació de l’obra ascendeix a 2.886.559,34€ dels quals l’Ajuntament de Deltebre n’assumirà un 40% i els propietaris un 60% mitjançant contribucions especials. Amb tot, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “aquest és el primer pas per finalitzar les obres de Riumar i encaminar, d’aquesta manera, una de les actuacions que des de l’equip de govern sempre hem considerat necessàries per impulsar el turisme al nostre municipi i per enfortir el nucli de Riumar”. Amb l’objectiu que les obres no afectin la temporada d’estiu, aquesta tercera fase s’executarà en dos etapes i finalitzarà a mitjans de 2019.

Finalment, el plenari també ha aprovat una moció presentada pel Partit Demòcrata, Compromís d’Esquerres, Esquerra Republicana i la CUP, en denuncia i condemna de la violència viscuda als col·legis electorals el passat 1 d’octubre i en contra la detenció dels presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana. La mateixa moció també demana la retirada de les forces de la seguretat i reconeix la valentia i el comportament cívic de totes aquelles persones que van votar en la jornada electoral de l’1 d’octubre. El Partit Popular ha votat en contra d’aquesta moció.

Darreres notícies